top of page

Events

FLYER WEBSITE300-01.jpg

TEKENen TEKENen

Synestheet organiseert op zondag 2 juni in Oba Next Lab een community connect & draw event. Daar kunnen bewoners en kunstenaars elkaar ontmoeten en aan de hand van een tekenspel verbindingen aangaan. 
 
Vanaf 13:00 begeleidt singer-song writer Bahghi Yemani ons met betoverende klanken en teksten die het artistieke proces en de kruisbestuiving bevorderen.
 
‘TEKENenTEKENen’ is een door Synestheet ontworpen tekenspel waarin het verrassende aspect van willekeurige samenwerking tussen individuen met diverse achtergronden, leeftijden, opleidingsniveaus en culturen centraal staat. 
TEKENenTEKENen verwijst enerzijds naar tekenen als uitdrukkingsvorm en tevens door de herhaling en de opslitsing‘teken-en’ naar een nog openstaande dialoog. Een blijvende beweging met oneindig veel mogelijkheden. 
 
CONNECT & DRAW! Onder het genot van een hapje en een drankje.

Roodkapje en de wolf

We onthullen het kunstwerk gemaakt door locals onder begeleiding van kunstenaar Kenneth Aidoo. Daaropvolgend is de voorstelling ‘Roodkapje en de wolf’ te zien. Theater en beeldende kunst ontmoeten elkaar hierin. Beperkt aantal plekken dus VOL=VOL
Nadien kun je genieten van een kop warme chocomelk en koek!

 

KVA.jpg

synestheet kleed

Amsterdam is een pluralistisch landschap, waar culturen elkaars "buren" zijn. De meerwaarde van de culturele diversiteit van Amsterdam vloeit voort uit de spontane verbindingen die tussen de culturele eilandjes ontstaan. Bewoners van Amsterdam worden uitgenodigd een persoonlijk, cultureel kleed bij te dragen. De aldus verzamelde kleden worden samengevoegd tot een groot kleed, waarop verschillende culturele voorstellingen plaatsvinden.

expositie 

N.a.v het festival CARNAVAL DER DIEREN van 24 juni j.l huisvest boerderij 't Brinkie een kleine expositie met werk gemaakt door bezoekers

carnaval der dieren

Eerste openlucht kinderkunst festival van Amsterdam Zuidoost

bottom of page